طرح توجیهی تولید آنزیمهای خوراک دام و طیور

طرح توجیهی تولید آنزیمهای خوراک دام و طیور طرح توجیهی تولید آنزیمهای خوراک دام و طیور

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 313 KB

تعداد صفحات : 30

بازدیدها : 166

برچسبها : طرح توجیهی خوراک دام طیور تولید آنزیم

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید آنزیمهای خوراک دام و طیور

معرفی طرح توجیهی تولید آنزیمهای خوراک دام و طیور

آنزیم ها مولکولهای طبیعی هستند که قادر به انجام واکنشهای مختلف در طبیعت می باشند. آنزیم ها را بر اساس نوع عمل آنها تقسیم بندی و نام مناسب آن فرآیند را به آنها می دهند. مثلا آنزیمهای هضم کننده پروتئین ها را پروتئازها می نامند و بسته به نوع هیدرولیز آنها را به شاخه های کوچک تر و طبقه های خاصی تقسیم بندی می نمایند. تحقیقات زیادی در رابطه با استفاده از آنزیمها در جیره غذایی تک معده ایها و بخصوص طیور انجام گرفته و در تحقیقات مختلف عملکرد مثبت آنزیمها در رابطه با افزایش انرژی و قابلیت هضم قندها و پروتئین جیره مورد ارزیابی قرار گرفته است . طبق گزارشات، اکثر محققین معتقدند که افزودن آنزیم به جیره غذایی طیور باعث اثرات ذیل خواهد شد : 1- بالابردن قابلیت هضم 2- پایین آوردن هزینه دان 3- بهبود در وضعیت شیمیایی بستر ، 4- بهتر شدن ضریب تبدیل 5- کمک به محیط زیست از طریق کاهش مواد آلی دفع شده.

مکمل های آنزیمی مورد استفاده در صنعت دام و طیور متنوع بوده و با نامهای تجاری مختلف در بازار مصرف مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله آنها آنزیم فیزایم ایکس پی 5000 جی (آنزیم فیتاز)، یا مولتی آنزیم گرایندازیم جی پی 15000 (گلوکوناز زایلاناز) و یا مولتی آنزیم آویزایم 1502 (شامل چند آنزیم پروتئاز آمیلازو زایلاناز) و یا برگازیم P (یک مولتی آنزیم دارای پنتوزاناز سلولاز آلفا آمیلاز، پروتئاز و همی سلولاز)، ناتوزیم پلاس (آنزیم 13 گانه حاوى فیتاز و لیپاز) می باشد.

تولید آنزیم های خوراک دام و طیور

مکمل های آنزیمی مورد استفاده در صنعت دام و طیور متنوع بوده و با نام های تجاری مختلف در بازارمصرف مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به مراجعات انجام شده به وزارت بازرگانی کد خاصی برای آنزیم و محصولات مشابه تعریف نشده است و وارد کنندگان آن را به نام های دیگر تجاری و گاهی اوقات به نام محصولی دیگر وارد کشور می شود.

آنزیمهای مورد استفاده در صنعت دام و طیور

عمده آنزیمهای مورد استفاده در صنعت دام و طیور را می توان به شرح ذیل معرفی نمود.

1 - Xylanase: این آنزیم دارای اثر بیشتری در مقایسه با سایر کاهش دهنده های ویسکوزیته می باشد و اثر خود را به وسیله قابل حل کردن آرابینو گزیلانها و شکستن مولکولهای بزرگ آنها اعمال می کند.

2 - b - glucanase: این آنزیم باعث کاهش ویسکوزیته محتویات گوارش در جوجه هایی می شود که توسط جیره های حاوی جوهای دارای بتاگلوکان بالا تغذیه شده اند و در نتیجه باعث بهبود عملکرد به ویژه در طیور می گردد. از دیگر اثرات این آنزیم، کاهش بروز چسبندگی مقعد می باشد. بهبود وضعیت بستر و کاهش تعداد تخم مرغهای کثیف از اثرات دیگر استفاده از این آنزیم می باشد.

3 - Arabinoxylanase) Pentosanase) : این آنزیم باعث کاهش ویسکوزیته محتویات گوارشی در جوجه هایی می شود که توسط جیره های گندمی که مقادیر محسوسی آرابینو گزیلان دارند، تغذیه شده اند و بدین وسیله منجر به بهبود عملکرد طیور می شود.

4 - Phytase : به منظور استفاده بیشتر از فسفات گیاهی و در نتیجه کاهش نیاز به افزودن فسفات های غیر آلی به جیره به کار می رود. همچنین باعث حذف اثرات ضد تغذیه ای اسید فیتیک می گردد.

5 - Cellulase : باعث تخمیر دیواره سلولهای گیاهی از ساختمان سلولی اجزا غذایی و در نتیجه از طریق رهاسازی مواد غذایی موجود در گیاهان، موجب تسهیل بیشتر هضم کامل گیاهان سبز می شود ...

6 - Protease : باعث تکمیل ظرفیت پروتئولیتیک آندوژن می شود و به حیوانات ضعیف یا جوان که عمل هضمی آنها ممکن است کافی نباشد، یاری می نماید. فعالیت پروتئولیتیک همچنین می تواند جذب بیشتری از مواد غذایی را به وسیله فروپاشی ساختمان پروتئین گیاهی میسر نماید.

7 - α-amylase : باعث تکمیل ظرفیت آمینولیتیک آندوژن می شود و باعث هضم بهتر و بیشتر نشاسته می شود.

8 - Lipase : با هیدرولیز چربیها می تواند در توسعه منابع ارزان چربی بسیار مفید و موثر باشد. همچنین می تواند به آنزیمهای آندوژن نیز کمک نماید.

9 - Pectinase : با تجزیه پکتیک به عنوان یک عامل ضد تغذیه ای لگومینه ها که یک قسمت اصلی پلی ساکارید آنها را تشکیل می دهد از خواص این آنزیم می باشد

طرح توجیهی تولید مکمل های آنزیمی خوراک دام و طیور شامل موارد زیر است :

معرفی محصول

مشخصات کلی محصول

شماره تعرفه گمرکی

شرایط واردات

استانداردهای ملی وجهانی

قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

موارد مصرف و کاربرد

کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

وضعیت عرضه و تقاضا

در فرآیند تولید محصول

ماشین آلات

بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت

محوطه سازی

ساختمان

ماشین آلات

تاسیسات

وسائط نقلیه

تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی

هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده

هزینه های قبل از بهره برداری

سرمایه در گردش

برآورد حقوق و دستمزد

برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات

هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک

هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید

هزینه های توزیع و فروش

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید

نتیجه گیری

میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی ( خرید تاسیسات زیر بنایی)

وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی

تجزیه و تحلیل و جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید