دسته : پزشکی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 984 KB
تعداد صفحات : 95
بازدیدها : 171
برچسبها : کاربرد نانو ذرات نانو ذرات در آلزایمر نانو ذرات در پارکینسون
مبلغ : 28000 تومان
خرید این فایلفهرست سرفصل مطالب:
چکیده
فصل اول
کلیات پژوهش
فصل دوم
مبانی نظری و پیشینه پژوهش
فصل سوم روش شناسی
فصل چهارم
یافته های تحقیق
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
منابع
-----------------
بخشهایی مختلف از متن تحقیق
فناوری پزشکی نانو امید زیادی را جهت درمان اختلال ها ازجمله اختلال آلزایمر و پارکینسون می تواند داشته باشد. همچنین در بعد تشخیصی نیز این فناوری با تشخیص های چندگانه می تواند در پیشگیری از اختلال آلزایمر و پارکینسون قبل از ظهور آن ها به متخصصان امر حاضر کمک کند؛ بنابراین در این تحقیق ما به دنبال بررسی مروری نظام مند جهت سازمان دهی و خلاصه کردن مطالعات در این حوزه هستیم وسعی در پاسخ به این سؤال هستیم که آیا فناوری حمل دارو مبتنی بر نانو ذرات لیپیدی در درمان و تشخیص اختلال های آلزایمر و پارکینسون مؤثر است؟
در رابطه با بیماری AD، دارورسانی لیپوزوم ها نه تنها فقط برای ارائه ترکیبات دارویی بلکه به عنوان عوامل تحویل واکسن و یا به عنوان "لیف یا اسفنج (sponges) دارورسان" برای مولکول های پاتولوژیک مورد آزمایش و استفاده قرار گرفته اند، استفاده از این دو استراتژی برای مقابله با بیماری AD با نتایج امیدوار کننده ای همراه است. برای این کار، امولسیون پپتید Aβ در لیپوزوم، مورد استفاده قرار می گیرد که این امولوسیون متشکل از DOPC، پالمیتویلول فسفاتیدیل گلیسرول (palmitoyloleoylphosphatidylglycerol)، چول ( Chol) ، و sphingosine-1-phosphate می باشد. که این ترکیب هم به عنوان یک واکسن برای AD و هم به عنوان یک دارو برای AD در مدل های جهش یافته موش های آزمایشگاهی APP / PS1، مورد آزمایش قرار گرفته است.
...
در رابطه با بیماری PD، لیپوزوم تشکیل شده از HSPC/Chol/DSPE-PEG و عاملدار شده با کلروتوکسین (CTX) تجویز می شود، که این مولکول در ابتدا از زهر عقرب جدا شده و برای اتصال گلیوماهای مغز و تکثیر سلول های عروقی اندوتلیال برای تولید دوپامین بیشتر و رساندن آن به BEC ها مورد استفاده قرار می گیرد. هنگامی که این مولکول های CTX-عاملدار به عنوان واسطه برای BEC به کار می روند در مقایسه با لیپوزوم های غیر عاملدار، جذب فلورسنت بیشتری را نشان می دهند. بهره وری این استراتژی در یک مدل حیوانی که از طریق سم پارکینسون (1-متیل-4-فنیل-1،2،3،6- تترا هیدرو پیریدین) به بیماری پارکینسون PD دچار شده بود مورد بررسی قرار گرفت، بررسی ها نشان می دهد که در این بیماران کاهش قابل توجهی در میزان دوپامین و متابولیت آن رخ داده است
...
همیشه قابل اجرا بودن دارو وجود سازش بین اثر درمانی و اثرات جانبی است. سیستمهای دارو رسان لیپوزومی نه تنها قادر به تحویل غلظت های بالای دارو هستند بلکه قادر به اجرای هدفمند دارورسانی به سلول یا بافت خاص می باشند. اثرات جانبی مضر با به حداقل رسیدن توزیع دارو به بافتهای غیر هدف، کاهش می یابد. مغز انسان حساس ترین و پیچیده ترین عضو در بدن است که توسط سدی بسیار کارآمد به نام سد خونی- مغزی (Blood Brain Barrier, BBB) محافظت می شود (آزاد و همکاران، 2015). این سد به خوبی قابلیت دفاع از سلول های مغزی را در برابر محتویات خون و ترکیبات سمی موجود در آن دارد.
...
خرید و دانلود آنی فایل